Välkommen till natursköna Björkholm Semesterö, Paradiset i PargasRunt Björkholm finns erkänt goda fiskevatten. Från islossningen i april till mitten av juni är bästa tiden för gäddfiske. Men även på hösten i september och oktober kan man fånga verkligt stora gäddor och abborrar. Den hittills största gäddan som fångats vid Björkholm den 27 april 1998 vägde 17,15 kg och den största abborren hittills 1,45 kg. Den största havsöringen fångad med spö vägde 5,6 kg, en verklig läckerbit.

Du kan hyra båtar med utombordsmotor och bränsle verkligen förmånligt för en hel dag, ett veckoslut eller en hel vecka. Även fiskeutrustning finns att hyra.

Om du glömt att lösa fiskekort kan du köpa det hos oss. Vi säljer  statens fiskekort, både vecko- och årskort. Behöver du en fiskeguide eller en charterbåt, ordnar vi det, förutsatt att du beställer i god tid.

Efter en lyckad fisketur på sjön smakar det med en äkta finsk bastu i stugan.

Bjud dina utländska gäster eller affärsbekanta på det bästa som finns, nämligen en fisketur med övernattning i våra välutrustade stugor i världens vackraste skärgård. För dem blir det en oförglömlig upplevelse.