Välkommen till natursköna Björkholm Semesterö, Paradiset i Pargas


Björkholmin ympärillä on tunnetusti hyvät kalavedet. Paras aika hauenkalastukselle on jäänlähdöstä, huhtikuusta kesäkuun alkuun. Myös syksyllä syys- ja lokakuussa voi saada hyvinkin isoja haukia ja ahvenia. Tähänastinen suurin hauki, joka on saatu Björkholmilla 27 huhtikuuta 1998, painoi 17,15 kg ja suurin ahven 1,45 kg. Suurin meritaimen joka on pyydetty heittovavalla painoi 5,6 kg, oikea herkkupala.

Voit vuokrata veneitä ulkolaitamoottoreilla todella edullisesti päiväksi, viikonlopuksi tai kokonaiseksi viikoksi. Myös kalastustarvikkeita vuokrataan.

Mikäli olet unohtanut lunastaa kalastusluvan voit ostaa sen meiltä. Myymme sekä valtion kalastuskortteja sekä lääninkohtaisia viehekalastuskortteja, sekä viikko- että vuosikortteja. Jos tarvitset kalastusoppaan tai tilausveneen järjestämme asian, kunhan muistat varata hyvissä ajoin.

Onnistuneen kalareissun jälkeen aito suomalainen sauna tuntuu hyvältä.

Tarjoa ulkomaisille vieraillesi tai liiketuttavillesi kaikkein parasta, nimittäin kalastusmatkan yöpymisellä hyvin varustetuissa mökeissämme maailman kauneimmassa saaristossa. Heille siitä tulee ikimuistoinen elämys.